buat ibu ini, buat gw, buat kalian…

setelah mengalami pembicaraan yang alot di pagi buta dengan ibu ini… dan tiba2 gw mendapati lagu yang sangat nyambung sama pembicaraan ituh dari jeng uyie,

If I told you a secret
You won’t tell a soul
Will you hold it and keep it alive
Cause it’s burning a hole
And I can’t get to sleep
And I can’t live alone in this lie

So look up
Take it away
Don’t look da-da-da- down the mountain

If the world isn’t turning
Your heart won’t return
Anyone, anything, anyhow

So take me don’t leave me
Take me don’t leave me
Baby, love will come through it’s just waiting for you

Well I stand at the crossroads
Of highroads and lowroads
And I got a feeling it’s right

If it’s real what I’m feeling
There’s no makebelieving
The sound of the wings of the flight of a dove

Take it away
Don’t look da-da-da down the mountain
If the world isn’t turning
Your heart won’t return anyone anything anyhow…

So take me don’t leave me
Take me don’t leave me
Baby, love will come through it’s just waiting for you

So look up
Take it away
Don’t look da-da-da- down

If the world isn’t turning
Your heart won’t return anyone anything anyhow…

So take me don’t leave me
Take me don’t leave me
Baby, love will come through it’s just waiting for you

Love will come through
Love will come through
Love will come through

(travis- love will come through)

— buat jeng uyie : menginginkan pasangan lucu (dalam artian berhumor baik) bukan hal yang tolol kok…at all.. keep your finger crossed ya jeng..

ibu ini : masih ada kok yang idealis di dunia ini… love will come through honey,, :p

3 responses to “buat ibu ini, buat gw, buat kalian…

  1. pembicaraanye emang alot gitu? ya… ada dong yang idealis… gw misalnya huehuehehueh…. love will come… will c o m e itu maksudmu? hah? hah? jawab!

  2. huhuy sekarang udah bisa bilang love will come euy.. 😀

    btw soal pasangan lucu, bukannya ini yg dulu pernah kita bicarakan.. mr.vadin with our version,, yang bisa bikin ketawa tiap hari 😀

    • @ bu jul: iya jul, love will james come… ahoooy…. love waiting for you.. jijay kaga? kaga?

      @ anggun: iya betuuul, si uyie itu suka diledek temennya kalo dibilang mau nyari orag lucu, jawabnya ‘cari tukul sana’ hakhakhak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s