doa part 1

ya Allah

kalo jalan ini masih membetang di depanku

tolong

beri aku kekuatan untuk menapakinya

beri aku ruang untuk bernapas

sembah sujudku untukMu

7 responses to “doa part 1

  1. karuniakan juga kemudahan untuk menapaki..
    dan kalau jalan itu belum terbentang, mohon bukakanlah untuk kami, duhai Yang Maha Pengasih..aamiin:)

  2. mun geus aya jalanna, sok numpak motor weh ngarah gancang jeung rada irit bengsin

    mun acan aya jalanna, mangga jieun heula. tapi nu ieu mah leuwih rieut urusanna! mending neangan jalan muter we lah…

    AMIN!
    (nga-amin-keun naon kuring teh?? :p)

  3. bulungbung jalan rahayu ngebat jalan ngararabi..
    bulungbung jalan rahayu ngebat jalan ngararabi..

    awalna nya tepung rasa… (dan seterusnya, apal pan text rajah kawinan lss.. :D). ngomongkeun jalan sih, jadi we inget rajah kawinan.

    gusti..
    tuduhkeun jalan pitapakeun,
    caangkeun sajeroning lengkah,
    tumamprah sadayadaya ka salira,
    anging salira nu gaduh kawasa,
    taya deui nu lian na..

    light will guide you home..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s